fbpx
0507852615 info@holiskin.nl

Diensten Holiskin

 Vanuit onze holistische visie bieden we verschillende diensten en behandelingen aan om jouw huid te laten en stralen en je zo optimaal mogelijk in je vel te laten zitten.

Our Services

Onze diensten

Gezichtsbehandelingen Holiskin

Gezichtsbehandelingen

Een schone, stralende en gezonde huid, dat bereik je door regelmatig een gezichtsbehandeling bij ons te ondergaan. Klik hier voor meer informatie.

Huidverbetering Holiskin

Huidverbetering

Is je huid haar veerkracht verloren? Krijgen rimpels en pigmentvlekken een kans? Klik hier voor onze huidverbeterende behandelingen.

Acne therapie Holiskin

Acne Behandelingen

Acne is een hele vervelende aandoening en doet zich voor in zowel je jeugd als op latere leeftijd. Wil je er vanaf? Dat kan! Klik hier.

EMB-test Holiskin

EMB-test

De EMB-test brengt aan het licht waarvoor jouw lijf overgevoelig is een waarvan je tekorten aan vitaminen en mineralen hebt in je systeem.

Digitaal Huidadvies Holiskin

Digitaal Huidadvies

Wil jij graag huidadvies maar woon je niet in de buurt of ben je niet in de gelegenheid om langs te komen in de praktijk? Dan helpen we je graag digitaal. Klik hier.

Balinese Massage Bali Body Bliss

Balinese Massage

De Balinese Massages bij Holiskin worden uitgevoerd door Anouk Hesselink van Bali Body Bliss. Klik hier om naar haar website te gaan.

×