fbpx
0507852615 info@holiskin.nl

EMB Bloedtest

Je bent veel moe, hebt last van een opgeblazen gevoel of andere vage klachten. Je hebt het vermoeden dat je intolerant bent voor gluten of melkproducten. Of hebt last van eczeem of acne en je weet maar niet waar het vandaan komt. Herken je dit?

Met een EMB bloedtest komen we achter de oorzaak van jouw problemen. Met de uitslagen helpen we jou weer een stralende en gezonde huid te geven.

Holiskin eerste afspraak

Een EMB bloedtest voor een stralende huid

Je huid is je grootste orgaan. En als je hiermee problemen hebt, kun je die beter bij de oorzaak aanpakken. Maar om je huid (en lichaam) in optimale conditie te krijgen, moet je weten hoe het er van binnenuit aan toegaat.

Dit kunnen we inzichtelijk krijgen met de EMB bloedtest. Waar we voorheen vermoedens hadden over intoleranties en belastingen, maken we die nu aantoonbaar met deze test. Dit maakt dat je een hoop giswerk en uitproberen kunt overslaan. Dankzij de informatie uit de EMB bloedtest kunnen we jouw huid weer laten stralen.

N

Holistische aanpak

N

Test 160 waardes

N

Inclusief uitgebreid testrapport

N

Huidverbeterend advies

N

Voedings- en leefstijladvies

EMB bloedtest in 3 stappen

EMB Test Holiskin

Stap 1. Intake

We starten met een intake. We vragen naar jouw (huid)klachten, leefstijl, voeding en stresslevel. Ook zijn we benieuwd of en welke voedingssupplementen je slikt. Dit helpt ons bij het indiceren van klachten.

Stap 2. Onderzoek

Met een klein prikje in je vinger vangen we een aantal druppels bloed op. Dit bloed sturen we op naar een laboratorium. Daar wordt het geanalyseerd op zowel reguliere als complementaire waardes.

Stap 3. Rapport

Na ongeveer 4 weken nodigen we je uit om samen de resultaten door te nemen. We bespreken de opties voor een huidverbeterende aanpak. Inclusief tips en adviezen voor thuis.

“Om je huid (en lichaam) in optimale conditie te krijgen, moet je weten hoe het er van binnenuit aan toegaat.”

Wat is een EMB bloedtest precies?

Een EMB test (ofwel een Energetische Morfologische Bloedtest) is een bloedtest die op meer dan alleen maar de reguliere waardes test (zoals bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties).

Je krijgt inzicht in mogelijke tekorten van bepaalde vitamines en mineralen. Ook kunnen we detecteren of er een aantal sluimerende ziekteprocessen aanwezig zijn. Processen die bijvoorbeeld andere klachten veroorzaken. Je krijgt inzicht in voedselovergevoeligheden, een verstoorde darmflora. Of bijvoorbeeld hormonale verstoringen en stresswaarden.

Ook krijgt je lichaam steeds meer te maken met invloeden van buitenaf. Zoals medicijngebruik, chemische stoffen en luchtvervuiling. Ook deze toxische invloeden kunnen we inzien en weer in balans brengen.

Je krijgt ook inzicht in de wetenschappelijk onderbouwde bloedwaarden van je rode en witte bloedcellen en trombocyten (hematologisch bloedonderzoek). Zo zien we wat de structuur van het bloed is en of er wellicht bepaalde tekorten zijn.

Waardes waarop we testen

N

Leverbelasting

N

Darmverstoring

N

B12-status

N

Toxische belasting

N

Vitaminenpanel

Bekijk alle waardes

 

Accreditaties

Wij zijn aangesloten bij

Reviews

Dit zeggen klanten over ons

“Het was een warm welkom. Het intakegesprek was professioneel, hartelijk en open minded. De behandeling was zorgvuldig en erg ontspannend. Ik kwam echt uitgerust thuis met een zachte huid.
Bedankt!”

Margriet

“Weer een heerlijke behandeling gehad van Janneke. Erg fijn hoe ze elke keer weer meedenkt over wat mij huid op dat moment nodig heeft! Weer met een stralende huid en goed gevoel de deur uit gewandeld.”

Fleur

“Wat een prettige ervaring! Ik was al een poosje opzoek naar een vaste schoonheidssalon en ik stop nu met zoeken! Een heerlijke behandeling gehad met daarnaast vakkundig advies over producten om dit thuis voort te zetten. Tot snel!”

Esther

verbeter je huid

Aan de slag

Laat ook je bloed testen en krijg met ons advies (weer) een stralende en gezonde huid. Boek de EMB bloedtest of neem contact op voor meer informatie.

×