fbpx
0507852615 info@holiskin.nl

Veelgestelde vragen

Een Holistische praktijk? Is dat niet zweverig?

Nee, juist niet! Eigenlijk is het heel logisch. We kijken verder dan alleen naar je puist of rimpel. Waar komt die vandaag? Zo kunnen we je helpen om er voor te zorgen dat je puist of rimpel minder snel komt en als die dan wel komt hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

Ik wil gewoon komen voor de ontspanning, verder niet.

Natuurlijk is een behandeling bij Holiskin ook ontspannend, ontspanning is onderdeel van het verkrijgen van een mooie huid. Maar dat is niet waar het bij ons om draait. Het verbeteren van jouw huid staat op nummer 1. Dat lukt niet als je eens per jaar even lekker komt ontspannen en verder niet zo veel aan je huid doet. Als dat wel is wat je zoekt dan is het wellicht een goed idee om een schoonheidssalon te zoeken die kan voldoen aan die wens.

Moet ik mijn cadeaubon ineens besteden?

Nee hoor! Je kunt jouw cadeaubon zien als een tegoedkaart. Het bedrag dat je moet betalen wordt afgeschreven van de bon. Het restant blijft staan tot een volgende keer.

Wat is het verschil tussen een schoonheidssalon en een huidpraktijk?

Onze dienstverlening gaat verder dan bij een schoonheidssalon. Daarom noemen wij onszelf liever huidpraktijk. Dit dekt veel meer de lading. Wij kijken niet zozeer naar schoonheid. Liever werken we samen met jou aan een gezonde en stralende huid en een ontspannen en energiek lichaam.

×