fbpx
0507852615 info@holiskin.nl

Gezichtsbehandelingen

Een gezichtsbehandeling bij Holiskin gaat dieper dan de huid. Wij behandelen jouw gezicht vanuit een holistische visie.

Gezichtsbehandelingen vanuit een holistische visie

Bij Holiskin geven wij gezichtsbehandelingen van uit een holistische visie. Dat betekent dat we niet alleen naar je huid kijken maar naar jou als geheel. Voor het boeken van een gezichtsbehandelingen hebben we het zo eenvoudig mogelijk voor jou gemaakt. Je hoeft alleen maar te kiezen of je 30 minuten (Holiskin Essential 30) of 60 minuten (Holiskin Essential 60) bij ons in de stoel wilt liggen.

Een Holiskin Essential gezichtsbehandeling is de perfecte behandeling om jouw huid een leven lang mooi te houden. Iedere keer dat jij bij ons in de stoel ligt maken we de behandeling volledig voor jou op maat. 

Gezichtsbehandelingen Holiskin

Zo gaan we te werk

Na een uitgebreide intake en beoordeling van je huid bepalen we samen welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid en huidwens.

De Holiskin Essential gezichtsbehandelingen zijn opgebouwd uit modules. Elke module duurt ca. 10 minuten. Afhankelijk van de behandeling die je boekt, kiezen we 3 modules bij de Holiskin Essential 30 en 6 module bij de Holiskin Essential 60.

Per module kijken we hoe we deze zo optimaal mogelijk kunnen inzetten voor jouw huid. Op die manier krijg jij, elke keer dat je bij ons in de stoel ligt, een gepersonaliseerde behandeling aangepast op wat jouw huid nodig heeft op dat moment.

Wil jij je huid zichtbaar verbeteren? Klik dan hier voor onze Holiskin Intensive behandelingen.

Module 1

Reiniging en huidanalyse

Reinigen is een van de belangrijkste stappen in het proces. Tijdens de reiniging, reinigen we je huid op een milde en ontspannende wijze. Na de reiniging bekijken we de conditie van je huid doormiddel van een huidanalyse.

Module 2

Exfoliatie

Exfolieren is een ander woord voor het verwijderen van dode huidcellen. Dat kan met verschillende producten. We kijken welk product voor jouw huid het meest geschikt is en intensiveren daar waar mogelijk met apparatuur.

Module 3

Extracties

Het is tijd om je huid te ontdoen van verstoppingen, mee-eters en gerstekorrels. Deze module is extra belangrijk als je last hebt van acne. Maar ook een gezonde huid heeft vaak her en der een verstopping of gerstekorrel.

Module 4

Massage

Klaar om te ontspannen? Of juist niet? Tijdens de massage module kiezen we samen voor een ontspannende drukpuntmassage of een huidverbeterende bindweefselmassage. Net wat jij nodig hebt.

Module 5

Herstellen en voeden

Tijd voor een masker! We kiezen hierbij het masker dat het meest geschikt is voor jouw huid. En soms is dat er meer dan één… Als je huid het aan kan maken we graag gebruik van LED licht voor een extra mooi resultaat.

Module 6

Huidadvies

We nemen samen plaats aan de Holiskin Bar waar je een mini workshop krijgt. Je leert precies welke producten jouw huid nodig heeft hoeveel je nodig hebt en hoe je ze aanbrengt. Zo houd je je huid thuis ook in optimale conditie.

×