fbpx
0507852615 info@holiskin.nl

Altijd dichtbij dankzij de Holiskin App

Jij wilt (weer) lekker in je vel zitten, barsten van energie, een blakende gezondheid en een stralende huid ? Dat kan, maar dit vergt kennis, kunde en de juiste aanpak. En daarom is er vanaf heden de Holiskin App!

Holiskin App

Holiskin App

Het leven is zo leuk, maar tegelijk ook zo druk; kinderen, werk, klaarstaan voor anderen, koken en ga zo maar door. De waan van de dag slokt je al gauw op. Momenten van ontspanning en een gezonde leefstijl schieten er dan nog wel eens bij in. Wij geloven dat lekker in je vel en een stralende huid start aan de binnenkant. Dit gaat niet alleen over het eten van gezonde voeding maar ook over de hoeveelheid stress dat jouw lichaam moet verwerken. Tijdens jouw bezoek aan onze praktijk overladen we je met informatie en tips voor het positief beïnvloeden van je leefstijl. Maar zodra jij de deur uitloopt sta je er alleen voor…

Nu niet meer! Onlangs lanceerden wij onze Holiskin App, een langgekoesterde wens om jou dagelijks te kunnen ondersteunen bij het hanteren van een gezonde leefstijl en het inbouwen van selfcare momentjes. En dat niet alleen, in de app kun je terecht voor:

  • Meditaties
  • Recepten
  • Instructievideo’s 
  • Online reservering module
  • Webshop
  • Speciale aanbiedingen

En daarmee zijn we er nog niet. In de komende maanden zullen we de Holiskin App uitbreiden met nog meer mooie tools voor een ontspannen en lekker leven.

 

Kosten Holiskin App

Gratis

Je kunt de Holiskin App geheel kosteloos gebruiken. Wij willen jou heel graag ondersteunen in een gezonde en energieke lifestyle en daarom beiden we het je aan.

×