fbpx
0507852615 info@holiskin.nl

Over Holiskin

Onze missie om jou van jouw mooiste en gezondste huid te voorzien. Dit doen we door verder te kijken dan de buitenkant.

Over ons

Huidbehandelingen vanuit een holistische visie

Holiskin gaat dieper dan de huid. Je huid vertelt je hoe het er van binnen aan toe gaat. Met onze holistische aanpak maken we jou bewust van de invloed van een bewuste leefstijl op je huid. Met onze behandelingen, producten en adviezen zorgen we voor een gezond leven met een stralende huid.

Eerlijk met inhoud

Resultaatgericht

Persoonlijke aandacht

Maak kennis met onze specialisten

Het Holiskin team is uitgebreid geschoold. Dat betekent dat je bij iedere specialist in de beste handen bent. Educatie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom worden wij regelmatig, zowel in onze eigen praktijk als op externe trainingslocaties, uitvoerig getraind om jou de meest effectieve behandelingen te kunnen geven en van het beste advies te kunnen voorzien.

 

Holistische Huidspecialisten

Dit is ons team

Wendy Berends

Wendy Berends

Eigenaar en Huidspecialist

Als eigenaar van dit prachtige bedrijf sta ik op maandag, woensdag en donderdag aan de stoel om jouw huid te transformeren. Resultaat, dat kun je van mij verwachten. Verder houd ik me bezig met de educatie van het team en PR & Marketing.

Marreth Hesselink

Marreth Hesselink

Manager en Huidspecialist

Enthousiast met inzicht, dat omschrijft mijn werkwijze! Graag kijk ik net even verder dan gebruikelijk om tot de kern van jouw huidprobleem te komen. Samen lossen we het op. Ik in de cabine en jij thuis in jouw badkamer.

Janneke Palthe

Janneke Palthe

Huidspecialist

Ik word heel blij als we samen gaan werken aan jouw mooiste huid ooit! De kracht van een mooie huid ligt in professionele behandelingen bij mij in de stoel en een dagelijks persoonlijk verzorgingsregime. Daar help ik je graag mee!

Mandy van Proosdy

Mandy van Proosdy

Huidspecialist & Masseur

Mijn doel is om jou te laten ontspannen. Of dit nu is door een heerlijke gezichtsbehandeling of een kalmerende massage. Ik werk vanuit rust en kalmte en met een zachte aanraking. Graag help ik jouw om je huid een leven lang gezond te houden.

Mylène Bakema

Mylène Bakema

Office Assistent

Op woensdag, donderdag en vrijdag sta ik telefonisch en via mail voor je klaar. Ik organiseer alle administratieve taken, plan behandelingen in en zorg dat online bestellingen worden verstuurd.

Anouk Hesselink

Anouk Hesselink

Masseur

Gun jezelf een moment van ontspanning en geef daarmee een boost aan je huid! Daarvoor kun je bij mij een heerlijke Balinese massage boeken. Door stress te verlagen komt je lichaam tot rust en zal je huid zienderogen verbeteren.  

Contactgegevens

Locatie Holiskin

Kerkstraat 6

Haren, Groningen

Email Holiskin

info@holiskin.nl

Email ons voor meer informatie

Telefoonnummer Holiskin

050 785 2615

Bel ons voor informatie

Openingstijden Holiskin

Openingstijden

Maandag            09.00 uur – 21.00 uur

Dinsdag              09.00 uur – 21.00 uur

Woensdag          09.00 uur – 18.00 uur

Donderdag         09.00 uur – 21.00 uur

Vrijdag                09.00 uur – 18.00 uur

Zaterdag             10.00 uur – 14.00 uur

Zondag               gesloten

Veelgestelde vragen

Een Holistische praktijk? Is dat niet zweverig?

Nee, juist niet! Eigenlijk is het heel logisch. We kijken verder dan alleen naar je puist of rimpel. Waar komt die vandaag? Zo kunnen we je helpen om er voor te zorgen dat je puist of rimpel minder snel komt en als die dan wel komt hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

Ik wil gewoon komen voor de ontspanning, verder niet.

Natuurlijk is een behandeling bij Holiskin ook ontspannend, ontspanning is onderdeel van het verkrijgen van een mooie huid. Maar dat is niet waar het bij ons om draait. Het verbeteren van jouw huid staat op nummer 1. Dat lukt niet als je eens per jaar even lekker komt ontspannen en verder niet zo veel aan je huid doet. Als dat wel is wat je zoekt dan is het wellicht een goed idee om een schoonheidssalon te zoeken die kan voldoen aan die wens.

Ik heb nog een cadeaubon van Treatment Company, kan ik deze nog inleveren?

Jazeker! Jouw bon kan gewoon in geleverd worden bij Holiskin.

Moet ik mijn cadeaubon ineens besteden?

Nee hoor! Je kunt jouw cadeaubon zien als een tegoedkaart. Het bedrag dat je moet betalen wordt afgeschreven van de bon. Het restant blijft staan tot een volgende keer.

Wat is het verschil tussen een schoonheidssalon en een huidpraktijk?

Onze dienstverlening gaat verder dan bij een schoonheidssalon. Daarom noemen wij onszelf liever huidpraktijk. Dit dekt veel meer de lading. Wij kijken niet zozeer naar schoonheid. Liever werken we samen met jou aan een gezonde en stralende huid en een ontspannen en energiek lichaam.

×