fbpx
0507852615 info@holiskin.nl

Holistische huidanalyse + behandeling

Je wilt een mooiere en gezondere huid. Je hebt last van pigmentvlekken, rimpels of huidveroudering. Een doffe, droge huid, die gevoelig is voor eczeem. Of juist een overmatige vette huid met acne. Herken jij dit? Dan is een huidanalyse + behandeling voor jou.

Holiskin eerste afspraak

Huidverbetering in vier stappen

Iedere huid is anders en vraagt om een geheel eigen aanpak. Zowel van binnen als buiten. In vier stappen komen we tot een plan en behandeling passend bij jou en je huid.

N
Holistische aanpak
N
Uitgebreide huidscan met foto’s
N
Persoonlijk behandelplan
N
Gecertificeerd huidspecialist
N
Tips en adviezen voor thuis

Stap 1. Intake

We beginnen met een intake. We stellen vragen over je huidwensen, leefstijl, voeding, stresslevel en ontspanning. Ook je stoelgang komt aan bod. Deze informatie geeft ons inzicht in hoe we het beste je huid mooier en gezonder kunnen maken.

Stap 2. Huidscan

Vervolgens bekijken we jouw huid aan de buitenkant. We maken scans van je huid met een speciaal fotoapparaat. Hiermee kunnen we eventuele huidschade in een vroeg stadium ontdekken. We analyseren onder andere op de volgende kenmerken:

N
Hoeveelheid talg
N
Diepte lijntjes en rimpels
N
Elasticiteit van de huid
N
Doorbloedingsproblemen (couperose en rosacea)
N

Pigmentschade

“Wij behandelen niet alleen de buitenkant van je huid. Maar kijken ook naar het ontstaan van de huidproblemen. Met onze tips en adviezen kun je deze problemen in de toekomst beperken.”

Stap 3. Behandeling

Met de informatie uit de intake en de huidscan weten we wat jouw huid nodig heeft. We starten meteen met een eerste behandeling. Ook maken we een passend behandelplan voor een optimaal resultaat.

Stap 4. Huidadvies

Na de behandeling krijg jij een persoonlijk huidadvies. We geven advies op het gebied van voeding, stress, leefstijl en verzorging. Hoe jij thuis met je huid en lijf omgaat, telt namelijk voor 70% mee in hoe jouw huid eruit ziet.

Accreditaties

Wij zijn aangesloten bij

Reviews

Dit zeggen klanten over ons

“Het was een warm welkom. Het intakegesprek was professioneel, hartelijk en open minded. De behandeling was zorgvuldig en erg ontspannend. Ik kwam echt uitgerust thuis met een zachte huid.
Bedankt!”
Margriet

“Weer een heerlijke behandeling gehad van Janneke. Erg fijn hoe ze elke keer weer meedenkt over wat mij huid op dat moment nodig heeft! Weer met een stralende huid en goed gevoel de deur uit gewandeld.”
Fleur

“Wat een prettige ervaring! Ik was al een poosje opzoek naar een vaste schoonheidssalon en ik stop nu met zoeken! Een heerlijke behandeling gehad met daarnaast vakkundig advies over producten om dit thuis voort te zetten. Tot snel!”
Esther

verbeter je huid

Aan de slag

Verbeter ook gericht je huid. Boek de huidanalyse + behandeling. Of neem contact op voor meer informatie.

×