fbpx
0507852615 info@holiskin.nl

Huidverbeterende behandelingen

De huidverbeterende behandelingen van Holiskin worden gegeven vanuit een holistische visie en zetten we in om je huid zichtbaar te verbeteren.

Huidverbeterende behandelingen

Bij Holiskin geven we huidverbeterende behandelingen vanuit een holistische visie. Onze huidverbeterende behandelingen heten ‘Holiskin Intensive’. Deze behandeling lijkt qua modules erg op de Holiskin Essential behandelingen. Maar het grote verschil is, dat we bij de Holiskin Intensive behandelingen je huid zichtbaar gaan verbeteren. Dat doen we door verschillende technieken en apparaten te combineren. Hieronder leggen we he uit welke behandelmethoden we gebruiken.

Iedere behandeling wordt afgestemd op wat jouw huid op dat moment nodig heeft. Je krijgt dus altijd de behandeling die op dat moment het beste past bij jou huidwens!

Huidverbetering Holiskin

Behandeltechnieken

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een vorm van mechanische peeling; doormiddel van micro kristallen wordt je huid geëxfolieerd. In dit geval worden er hele kleine aluminiumkristallen op je huid geblazen en gelijktijdig weer afgezogen. Op deze manier ketsen de bovenste dode huidcellen van je huid. Microdermabrasie zetten we graag in bij een wat grovere of dikkere huid om te egaliseren te verfijnen en te verjongen.

Lees hier meer over Microdermabrasie.

Microneedling

Microneedling wordt ook wel collageen stimulerende therapie genoemd. Het is een behandeling waarbij we kleine kanaaltjes maken in de huid. Dit doen we met een elektrische pen waarin 12 naaldjes heel snel op en neer bewegen. Deze kanaaltjes ziet je lichaam als verwondingen. Hierdoor worden de fybroblasten gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken.

Lees meer over microneedling in onze blog.

Kuurtarief

Omdat huidverbeterende behandelingen het beste werken in kuurverband, adviseren wij je om iedere vervolgbehandeling binnen 4 weken te plannen. Wanneer je dat doet krijg je korting op de Holiskin Intensive 60. In plaats van € 99 betaal je dan slechts € 85.

×