0507852615 info@holiskin.nl

Jouw eerste afspraak bij Holiskin

Jij wilt serieus met jouw huid aan de slag? Top! Dat is wat wij het liefst doen. Graag vertellen we je meer over wat je kunt verwachten tijdens je eerste afspraak.

Holiskin eerste afspraak

Holistische werkwijze

Wij werken vanuit een holistische visie, dat betekent dat we verder kijken dan enkel naar jouw huid. Daarom starten we voorafgaand aan jouw eerste behandeling altijd met een uitgebreide intake en een huidanalyse. 

Intake

Tijdens de intake stellen we je allerlei vragen over je huidwensen, leefstijl, stresslevel, voeding, ontspanning en zelfs je stoelgang komt aan bod. Alle informatie die hieruit naar voren komt geeft ons een goed beeld van hoe het er met jou van binnen aan toe gaat en waar eventuele knelpunten liggen.

Huidanalyse

We vervolgen onze eerste behandeling met een huidanalyse. Dat doen we met de Observ, een speciaal foto apparaat die alle vlekjes, lijntjes en puistje naar voren brengt. Ook die je met het blote oog (nog) niet kunt zien. Op die manier kunnen we alvast een beetje in de toekomst kijken en jouw behandeling op aanpassen.

De behandeling

Na de intake en huidanalyse is het tijd voor een behandeling. Hiervoor hebben we verschillende optie, maar de meest gekozen behandeling tijdens je eerste bezoek is de Holiskin Essential 60. Dit is een basisbehandeling van 60 minuten waarbij we je huid grondig reinigen, ontdoen van dode huidcellen en haar een eerste boost richting gezondheid geven.

Na de behandeling

Ter afsluiting van jouw behandeling krijg jij een uitgebreid huidadvies. Een belangrijk onderdeel van dit advies zijn de producten voor thuisgebruik. Het is namelijk zo dat hoe jij thuis met je huid en je lijf omgaat, voor 70% meetelt in hoe jouw huid eruit ziet. Bij ons in de praktijk voegen wij enkel 30% aan extra verbetering toe.

×