0507852615 info@holiskin.nl

Word Holiskin Member

Jij wilt een mooie huid? Dan is goed voor jezelf zorgen essentieel! Je gaat gemakkelijk mee in de waan van de dag. Rent en vliegt voor anderen maar vergeet jezelf. Dat hoeft nu niet meer. Wij gaan voor je zorgen!

 

De reden waarom ik het Holiskin Membership heb ontwikkelt is, omdat ik jou wil helpen bij het bewust tijd vrij maken voor jezelf door eens in de 4 weken even heerlijk bij ons in de stoel te liggen. Terwijl jij ontspant laten wij jouw huid stralen! Je huid vernieuwt zich iedere 4 weken. Daarom is het een heel goed idee om haar ook eens in de 4 weken professioneel te laten behandelen. En zeg nu zelf, jij verdient het toch om ten minste eens in de maand een uurtje voor jezelf uit te trekken? 

Wij roepen hoera voor een ieder die af en toe voor zichzelf kiest. En om jou te bedanken voor je loyaliteit naar jezelf en naar ons, overladen we je als Holiskin Member met cadeautjes!

Kijk hieronder maar eens naar de voordelen van het Holiskin Membership.

Welkom bij de club!

Wendy Berends

Huidspecialist, Holiskin

Membership

Holiskin Membership

Voor slechts € 97 per maand!

Met een Holiskin Membership geef jij jezelf een groot cadeau! Het is tijd om te genieten, goed voor jezelf te zorgen en heerlijk te ontspannen. Terwijl jij dat doet, helpen wij jou aan een gezonde en stralende huid! Als Holiskin Member geniet jij van de volgende voordelen:

Iedere 4 weken een behandeling van 60 minuten

Automatisch inplannen van jouw afspraken

10% korting op alle overige behandelingen en producten

2 x per jaar een Holiskin verrassingsbox t.w.v. € 50

Het Holiskin Magazine gratis thuisbezorgd

Toegang tot de online Holiskin Academy

Tijdelijk een welkomstpakket t.w.v. € 68 cadeau!

Reviews

Dit zeggen klanten over ons

Heerlijke behandeling gehad. Nu bij meerdere dames geweest en allemaal zijn ze even kundig en vriendelijk. Echt een aanrader!

Marjolijn

Groningen

Dit was mijn eerste behandeling bij jullie, genoten! Hele fijne behandeling, ontspannend, veel uitleg en er werd echt de tijd voor je genomen.

Inez

Haren

Heel goed advies gekregen over mijn huidtype en welke producten daarbij horen. De behandeling was heerlijk ontspannend! Kom zeker vaker terug. .”

Dorien

Groningen

×