fbpx
0507852615 info@holiskin.nl

Microneedling

Tijdens een microneedling behandeling maken we allemaal kleine gaatjes in de huid. Je lichaam herkent dit als wondjes en gaat keihard aan het werk om je huid op die plek te vernieuwen en verjongen.  Je huid verbetert zienderogen en straalt als nooit tevoren. De behandeling met microneedling is de meest intensieve maar ook de meest effectieve behandeling die we uitvoeren. Microneedling kunnen we inzetten wanneer je kiest voor een Holiskin Intensive behandeling.

Een microneedling behandeling is te adviseren om de volgende huidzorgen aan te pakken: 

  • Fijne lijntjes
  • Rimpels
  • Weinig volume in de huid
  • Donkere kringen onder de ogen
  • Dunne couperose huid
  • Littekens
  • Pigmentatie
  • Niet egale huidteint

Wij adviseren je om, voorafgaand en tijdens de behandeling(en), je lichaam van binnenuit te ondersteunen en te voorzien van de perfecte balans aan bouwstoffen om het nieuwe collageen optimaal te kunnen opbouwen. Dit kun je doen door gezond te eten en de juiste supplementen te slikken. Hierover informeren we je graag.  Alleen in combinatie met de juiste bouwstoffen in je lichaam kunnen we je een optimaal resultaat garanderen. 

Let op! Microneedling is een intensief huidverbeterende behandeling. Om het genezingsproces na de behandeling optimaal te ondersteunen, is het van belang de volgende adviezen op te volgen:

* Vermijdt tot 48 uur na de behandeling UV-straling, zweten, zware inspanning, hete baden/douches/sauna en haarkleuring. Een verhoogde bloedcirculatie in het gezicht kan zorgen voor een verhoogd warmte-effect wat ongemak zoals jeuk, zwellingen, roodheid en dergelijke kan veroorzaken.
* Bescherm de huid tegen directe blootstelling aan de zon met een SPF30 zonbescherming voor minimaal 14 dagen na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Je kunt evt. een hoed dragen ter bescherming.
* Was het gezicht ‘s avonds na de behandeling met koud water en gebruik een milde reiniger. Gebruik hiervoor de door jouw huidspecialist geadviseerde producten.
* Vermijd iedere vorm van exfoliatie (het verwijderen van dode huidcellen doormiddel van bijvoorbeeld een scrub) op het behandelde gebied binnen 72 uur na de behandeling en in ieder geval totdat de huid geen tekenen van gevoeligheid meer vertoont.
* Blijf de huid goed hydrateren in de dagen na de microdermabrasie. Gebruik hiervoor de door jouw huidspecialist geadviseerde producten.

Jouw huid na de behandeling:
De huid kan er direct na de behandeling gezwollen zijn en rood uitzien.
Er kan lichte schilfering en droogheid ontstaan gedurende 3-5 dagen na de behandeling.
De huid kan rood zijn en strak aanvoelen.

Let op! Peuter en trek niet aan eventuele velletjes. Dit kan het krijgen van littekens en pigmentvlekjes tot gevolg hebben.

Neem bij vragen of onzekerheden altijd contact met ons op via 050 785 2615 of info@holiskin.nl

×