top of page
Ons verhaal

Goed voor jezelf zorgen is essentieel om je goed te voelen. En dat doe je het beste met natuurlijke verzorgingsproducten van biologische oorsprong. Geïnspireerd op eeuwenoude kennis uit de Ayurveda en andere wereldse wijsheden.

 

Met mijn jarenlange ervaring als schoonheidsspecialist, weet ik als geen ander hoe goed het vrouwen doet om even een uur in een behandelstoel te liggen en helemaal vertroetelt te worden. Maar één uur per 4 tot 8 weken is natuurlijk veel te weinig. Eigenlijk zou je wekelijks, zo niet dagelijks een moment voor jezelf moeten kiezen om even tot rust te komen en je lijf goed te verzorgen. 

 

Vanuit die behoefte zijn de Holiskin producten ontstaan. Eerst in mijn hart daarna in mijn hoofd... en toen ontstond er een waslijst aan wensen en eisen. Zo zijn alle Holiskin producten 100% natuurlijk, zo veel mogelijk biologisch en hebben ze allemaal een prachtig verhaal. De producten worden gemaakt in kleine oplages en met veel liefde voor jou ingepakt en verstuurd. Holistische verzorgingsproducten uit het hart!

 

Heb je vragen? Uiteraard beantwoord ik ze graag. 

 

Stuur me gerust een bericht.

 

Liefs,
Wendy | Holiskin

  • Instagram
  • Facebook
WhatsApp Image 2023-02-19 at 23.27.12.jpeg
bottom of page