top of page

De kracht van self care momenten

Bijgewerkt op: 22 mei 2023

De wereld waarin we leven is drukker dan ooit! We willen leuk en sociaal doen, fit en gezond zijn en ook nog carrière maken. En dan maar niet te denken aan alle mediakanalen die continue onze aandacht vragen.


Hoe lekker is het dan om geregeld een moment voor jezelf in te lassen. Kopje thee, boek erbij, een stuk wandelen of misschien lekker even tutten in de badkamer? Me time is heel belangrijk, zeker wanneer je veel van jezelf vraagt. Het brengt je tot rust, geeft je nieuwe energie en zorgt voor ruimte in je hoofd.


Wanneer je ervoor kiest om je self care moment in de badkamer te spenderen, dan zal je lijf en/of je gezicht je extra dankbaar zijn. Of je nu kiest voor een heerlijke oliemassage met Guasha Steen voor je gezicht of een pittige Dry Brush sessie voorafgaand aan een bad of warme douche, alles wat jou helpt om uit je hoofd in je lijf te komen en heerlijk doet ontspannen is winst.


Plan zeker wekelijks maar liefst nog vaker van dit soort fijne momenten voor jezelf in. Je verdient het en het zal er voor zorgen dat jij beter presteert in je dagelijks taken.


Geniet ervan!


Liefs, Wendy
41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Een tongschraper? Een heel gezond idee!

Een aantal jaren geleden kwam ik in aanraking met Ayurveda. Al snel las ik over het gebruik van een tongschraper. Gek dingetje eigenlijk wel. Maar nu wil ik niet meer zonder! Een tongschraper is echt

bottom of page