fbpx
0507852615 info@holiskin.nl

Wat zie jij als je in de spiegel kijkt?

Dat is voor ons één van de meest essentiële vragen die we je stellen tijdens jouw eerste bezoek bij ons in de praktijk. En om deze vraag extra krachtig te maken, zetten we vaak daadwerkelijk een spiegel voor je neer.

Wat vertelt jouw spiegelbeeld je? De ene persoon is blij met wat ze ziet, de ander baalt van haar huid en een volgende wordt stil en vindt het moeilijk naar zichzelf te kijken. Wat jouw reactie ook is, verreweg de mooiste resultaten zijn te halen wanneer je niet alleen je huid ziet, maar dieper durft te kijken. 

Is het enkel je huid die je stoort? Of speelt er meer? Hoe kijk je naar jezelf?Zit je lekker in je vel? Ben je blij met wie je bent en wat je doet? Hoe voel je je lichamelijk? Ben je fit en vol energie of vaak moe en lusteloos?

Wanneer we verder kijken dan jouw huid, komt het holistische stuk om de hoek kijken. We zien jou als geheel. Er is niet een ding stuk, er is een samenloop van onderdelen die niet naar behoren functioneren waardoor jij niet optimaal in je vel zit. En dat schijnt dan vaak letterlijk door naar de buitenkant.

Trots op jouw spiegelbeeld

Jammer maar helaas?? Welnee! We helpen je heel graag. Er staat een heel team voor je klaar om jou weer helemaal in balans te brengen en (opnieuw) een glimlach op je gezicht te toveren zodat jij trots kunt zijn op jouw spiegelbeeld.

We beginnen bij het begin; jouw allereerste afspraak bij ons in de praktijk. Hiervoor hebben wij de Holiskin Experience ontwikkelt. Een afspraak waarbij we een intake en huidanalyse hebben gecombineerd met een huidbehandeling. Tijdens de Holiskin Experience kun jij jouw huidwensen met ons bespreken en leggen we jou precies uit wat we voor je kunnen betekenen en welke stappen we daarvoor moeten nemen.

Iets voor jou? Lees hier meer over de Holiskin Experience. Direct reserveren? Klik dan hier en kies voor de ‘Holiskin Experience’ onder ‘Gezichtsbehandelingen’

×