fbpx
0507852615 info@holiskin.nl

Maak kennis met onze specialisten

Bij Holiskin werken we vanuit liefde en passie voor de mens en al wat haar drijft. In de basis zijn we schoonheidsspecialist, maar in de breedste zin van ons vak willen we jou dragen, een moment van ontspanning bieden en een luisterend oor zijn. 

We geloven in de kracht van de natuur. Daarom werken we enkel met natuurlijke producten die vrij zijn van parfum, minerale oliën en hormoonverstorende stoffen.

 

Holistische Huidspecialisten

Dit is ons team

Wendy Berends

Wendy Berends

Eigenaar en Huidspecialist

Als eigenaar van dit prachtige bedrijf mag ik jouw begeleiden naar een fase in je leven waarin je echt lekker in je vel komt. Middels EMB-testen, orthomoleculair advies en vrouwencirkels, help ik je om (weer) dichter bij jezelf te komen. Daarnaast sta ik ook graag in de keuken om jou te voorzien van heerlijke en gezonde tussendoortjes in de Holiskin Take Away.

Marreth Hesselink

Marreth Hesselink

Manager en Huidspecialist

Ik ben enthousiast en gedreven om samen met jou te werken aan een mooie huid. Graag kijk ik net even verder dan gebruikelijk om tot de kern van jouw huidprobleem te komen. Samen lossen we het op. Ik in de cabine en jij thuis in jouw badkamer. Naast dat ik aan de stoel sta, mag ik mij ook bezighouden met het laten floreren van het team. Een hele fijne en dankbare taak.

Janneke Palthe

Janneke Palthe

Huidspecialist

Mijn kracht is de kracht van aanraking. Zowel fysiek als mentaal. Gun het jezelf om even te ontsnappen aan de waan van de dag en tot rust komen. Laat al je zorgen gaan en geef je over aan mijn handen. Zo ontstaat er ruimte om te voelen wat er leeft aan jouw binnenkant. En terwijl jij ontspant, houd ik me bezig met jouw prachtige en stralende huid.

Mandy van Proosdy

Mandy van Proosdy

Huidspecialist & Masseur

Mijn doel is om jou te laten ontspannen. Of dit nu is door een heerlijke gezichtsbehandeling of een kalmerende massage. Ik werk vanuit rust en kalmte en met een zachte aanraking. Graag help ik jouw om je huid een leven lang gezond te houden. Als jij houdt van een zachte en vriendelijke benadering, dan ben ik de juiste specialist voor jou.

Partners

Met deze kanjers werken we samen

Anouk Hesselink

Anouk Hesselink

Bali Body Bliss

Als zelfstandig masseur, geeft Anouk Balinese Massages, Reiki behandelingen en aromatherapie bij Holiskin. Dit maakt dat ze de aangewezen persoon is om je te helpen ontspannen, maar ook kan bijdragen wanneer je fysieke klachten hebt.

Kijk voor meer info op haar eigen website: www.balibodybliss.com

Ciska Logtenberg

Ciska Logtenberg

Haargezondheid

Hoofdhuidproblematiek is iets wat steeds vaker voorkomt. Met al meer dan 20 jaar ervaring in het kappersvak, is het de missie van Ciska om te zorgen dat jouw klachten en onzekerheden over jouw hoofdhuid verleden tijd worden. 

Kijk voor meer info op haar eigen website: www.haargezondheid.nl

Samia Mulder

Samia Mulder

Energetisch Therapeut

Samia helpt vrouwen met hun emotionele problemen, twijfels en angsten. Door haar behandelingen helpt ze je om weer lichter te gaan leven. Door te werken aan heling op zielsniveau, zul jij meer voldoening, vrijheid en zin in het leven ervaren.

Kijk voor meer info op haar eigen website: www.bloomenbliss.nl

×