0507852615 info@holiskin.nl

Maak kennis met onze specialisten

Het Holiskin team is uitgebreid geschoold. Dat betekent dat je bij iedere huidspecialist in de beste handen bent. Educatie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom worden wij regelmatig, zowel in onze eigen praktijk als op externe trainingslocaties, uitvoerig getraind om jou de meest effectieve behandelingen te kunnen geven en van het beste advies te kunnen voorzien.

 

Holistische Huidspecialisten

Dit is ons team

Wendy Berends

Wendy Berends

Eigenaar en Huidspecialist

Als eigenaar van dit prachtige bedrijf sta ik op maandag, woensdag en donderdag aan de stoel om jouw huid te transformeren. Resultaat, dat kun je van mij verwachten. Verder houd ik me bezig met de educatie van het team en PR & Marketing.

Marreth Hesselink

Marreth Hesselink

Manager en Huidspecialist

Enthousiast met inzicht, dat omschrijft mijn werkwijze! Graag kijk ik net even verder dan gebruikelijk om tot de kern van jouw huidprobleem te komen. Samen lossen we het op. Ik in de cabine en jij thuis in jouw badkamer.

Janneke Palthe

Janneke Palthe

Huidspecialist

Ik word heel blij als we samen gaan werken aan jouw mooiste huid ooit! De kracht van een mooie huid ligt in professionele behandelingen bij mij in de stoel en een dagelijks persoonlijk verzorgingsregime. Daar help ik je graag mee!

Mandy van Proosdy

Mandy van Proosdy

Huidspecialist & Masseur

Mijn doel is om jou te laten ontspannen. Of dit nu is door een heerlijke gezichtsbehandeling of een kalmerende massage. Ik werk vanuit rust en kalmte en met een zachte aanraking. Graag help ik jouw om je huid een leven lang gezond te houden.

Mylène Bakema

Mylène Bakema

Office Assistent

Op woensdag, donderdag en vrijdag sta ik telefonisch en via mail voor je klaar. Ik organiseer alle administratieve taken, plan behandelingen in en zorg dat online bestellingen worden verstuurd.

Anouk Hesselink

Anouk Hesselink

Masseur - Bali Body Bliss

Gun jezelf een moment van ontspanning en geef daarmee een boost aan je huid! Daarvoor kun je bij mij een heerlijke Balinese massage boeken. Door stress te verlagen komt je lichaam tot rust en zal je huid zienderogen verbeteren.  

×