fbpx
0507852615 info@holiskin.nl

Vrouwencirkels

Een vrouwencirkel is een bijeenkomst van vrouwen in een veilige en geborgen omgeving. Hier komen vrouwen samen om te delen, helen en verbinden.

Vrouwencirkel Haren Groningen Holiskin

Vrouwencirkels om dichter bij jezelf te komen

Het samenkomen van vrouwen is al eeuwenlang de normaalste zaak van de wereld. Alleen lijkt het of wij dat in deze tijd een beetje zijn vergeten en verleerd. Zeker in onze drukke westerse wereld.

We leven allemaal in ons eigen huis en doen zo goed mogelijk ons best alle ballen hoog te houden; hard werken, een leuke collega zijn, een lieve partner, leuke moeder en/of een gezellige vriendin binnen de vriendengroep. En naast al die aangemeten rollen ben je natuurlijk ook gewoon jij.

In veel gevallen moet je zelf bedenken hoe je het beste om kunt gaan met bepaalde situaties. En daarom was dat samenkomen van vrouwen vroeger (en nu nog steeds) zo belangrijk. In een veilige en geborgen setting delen wat er op je hart ligt, verbinden met andere vrouwen en leren van andere vrouwen. Als jij je op die manier durft ‘bloot’ te geven dan ontstaat er magie! Dan voel je je gehoord en kom je tot een dieper stukje van jezelf. Het stukje waar jij jezelf helemaal kunt accepteren zoals je bent en van daaruit ook durft te handelen. Dat maakt het leven zoveel mooier! 

Iedere vrouwencirkel kan er anders uitzien. Soms is er een thema, een andere keer gaan we mee in de energie van de maan door tijdens nieuwe maan of volle maan tijd vrij te maken voor een ceremonie.

We nodigen je uit om te zakken in je lijf, je hart open te stellen en diep te voelen. 

Agenda en tickets

Hieronder vind je een overzicht van de geplande vrouwencirkels. Klik op de knop ‘Tickets’ voor meer informatie over de betreffende cirkel of een ticket te kopen.

×